ANEVRİZMA KANAMASI HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

BEL FITIĞI VE TEDAVİSİ

BEL KAYMASI HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

BOYUN FITIĞI VE TEDAVİSİ

DOĞUMSAL BOYUN veya BEL veya SIRTTA KESE-MENİNGOSEL MENİNGOMYELOSEL

DOĞUMSAL OMURGA AÇIKLIĞI (DOA)-SPİNA BİFİDA HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

HİDROSEFALİ VE TEDAVİSİ

HİPOFİZ ADENOMU HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

OMURGA-OMURİLİK TÜMÖRLERİ HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

SİNİR SIKIŞMASI HASTALIĞI VE TEDAVİSİ

Boyun fıtığım var, mutlaka ameliyatmı olmalıyım? (Cevaplar için lütfen tıklayınız)

Hayır. Boyun fıtıkları ilerleyici güç kaybı ve hayatınızı etkileyen şiddetli geçirilemeyen ağrı yapmadığı sürece ameliyat olmanız şart değildir. Fakat öncelikle nörolojik muayene çok önemlidir, sonrasında yapılacak tetkiklerle doktorunuzla beraber karar vermenizi öneririm.

hocam merhaba ben sizin ameliyat yaptığınız bir hastayım daha önce boyun fıtığı 6-7 den ameliyat oldum şimdi 4-5 de fıtık var fizik tedavi verdiniz şu anda tedavime yeni başladım bugün ilk günü fakat 2 kolumda da çok ağrı car arada birde bıçak gibi sablanan kuvvetli ağrım oluyor 2 kolumda el bileklerimde vede parmak diplerimde ne tavsiye edrsiniz saygılar (Cevaplar için lütfen tıklayınız)
Sevda hanım, Tedavinize devam edin ve sonrasında bana kontrole gelin. Geçmiş olsun
Sevgili hocam, Birçok hekim gezdikten sonra Dün size muayane olma şansı yakaladım.Boyun fıtığı nedeni ile şiddetle ameliyat önerdiniz.17.04.2013 çarşamba günü sabahtan ilk beni alacağınızı söylediniz.Hatırlarmısınız bilmiyorum ama aşırı derece panik atak hastasıyım.Sakinleştirici iğne vurup ameliyathaneye öyle getirileceğimi söylediniz.İnşallah bir sorun çıkmaz inanın şimdidden uykularım kaçtı.:(( Size güveniyor en derin saygılarımı sunuyorum.. (Cevaplar için lütfen tıklayınız)
Erdoğan bey merak etmeyin. Geçmiş olsun Kudret
Merhaba Hocam, Esim Ozlem Tireci yi 2012/7.ayda medicalpark ta boyun fitik ameliyati yapmistiniz.Sol kolda uyusma ve karincalanma oldugu icin Corum da doktora gitti mr cekmek istemis boyun fitigi tekrarlar mi , MR cektirmenin diske riski var midir.Saygilarimla. 05336960290 (Cevaplar için lütfen tıklayınız)
Uzay bey mr çektirmesin sakıncası yoktur. Boyun fıtıkları aynı seviyede tekrarlama olasılığı çok düşüktür. Çekilen filmleri bana da kargo ederseniz seviririm. Geçmiş olsun
İyi günler. Teyzem şişli etfal hastanesinde 2 ay arayla boyun fıtığı ameliyatı oldu. ilkinde fıtıklar alındı. daha sonra uyuşma ve ağrılar devam ettiği için ikinci amelliyatta kafes koydular. 2nci ameliyattan sonra teyzem yataktan kalkamadı. Vertigo tanısı koydular ve 3,5 aydır yataktan kalkamıyor. yaklaşık 3 haftadırda nöroloji servisinde yatıyor. 2 hafta boyunca pns sendromu diyerekten kanser aradılar fakat bulamadılar. cuma günü itibariyle gen araştırmasına başladılar. sizce omirilik zedelenmesi yada arnould chiari olabilirmi. doktorlara kanser araştırmalarından vazgeçmelerini ne kadar söylesemde 2 hafta sonunda anca ikna oldular. çünkü sonuçlar hep negatif çıktı. elimde MR ve BT cdleri mevcut. bu cdleri size yada tavsiye edebileceğiniz başka bir yere göstermem mümkünmü. posta ile de gönderebilirim. şimdiden teşekkür ederim (Cevaplar için lütfen tıklayınız)

Murat bey

Bulunduğunuz hastane çok tecrübeli ve detaylı bir hastanedir. Eğer teyid almak isterseniz yine civarınızdaki bir üniversite hastahanesine de başvurabilirsiniz.

Geçmiş olsun